понеділок, 20 квітня 2015 р.

Відпочиваємо в Єгипті

Що слід знати про Єгипет

Єгипет сьогодні є дуже популярним місцем відпочинку. Річ у тому, що відпочивати тут можна порівняно недорогою, та і зі знанням мови проблем не виникає: і місцеві, і багато туристів мало не досконало володіють російською мовою. Купуючи путівник по Єгипту, це слід врахувати.
відпочинок у Єгипті


У Єгипті досить сталі традиції і цікаві звичаї. Величезний вплив має на суспільство мусульманська віра. З вірою тут прийнято вважатися: не можна виходити на вулицю з оголеними плечима або в міні. Не прийнято робити фотографії місцевих жителів без їх дозволу, а також вживати їжу і палити на вулиці.

Єгипет ідеально підходить для туризму. Тут безліч пляжів із золотим піском, які омиваються двома морями, пам'ятників історії, що відносяться до різних епох, незвичайних музеїв і храмів.


Путівник по Єгипту

У Єгипті безліч архітектурних пам'ятників історії. Але особливою пам'яткою, як не дивно, являється місцеве населення. У Єгипті багато різних базарчиків, сувенірних крамниць, хазяї яких так люблять влаштовувати невеликі туристичні спектаклі: спеціально завищуючи ціну, ображаються до сліз, якщо відпочивальники відмовляються купувати запропонований товар, гордо йдуть і знову повертаються, щоб продовжити представлення. Робиться це з однією метою - притягнути увагу туристів до свого товару. Але, проте, відношення єгиптян до приїжджих добре і гостинне. Хоча все ж ринки в Єгипті є місцем підвищеного ризику - тут часто зустрічаються шахраї і кишенькові злодії, для яких відпочивальники - відмінна мішень.

У багатьох Єгипет асоціюється з пірамідами, які знаходяться в Гізі. Піраміди - дійсно видатний пам'ятник історії і велич минулої цивілізації! Адже з усіх семи чудес світу до нашого часу дійшли тільки вони! Всього пірамід в Гізі три. Перед Великою Пірамідою (вона розташовується другою і є найбільшою) можна побачити знаменитого Сфінкса. Недалеко від Гізи знаходиться ще одна пам'ятка - Саккара - некрополь першої столиці Єгипту. Тут можна побачити декілька невеликих гробниць, піраміди і храми. Тутешні піраміди набагато менші, ніж в Гізі.

У Каїрі - столиці Єгипту - знаходиться знаменита Каїрська вежа (її ще називають Цитаделлю). Ця вежа на 45 метрів вища, ніж найвища піраміда в Гізі.

Єгипет - прекрасне місце для туризму і відпочинку!

Немає коментарів:

Дописати коментар