понеділок, 20 квітня 2015 р.

Ця чудова Венесуела

Мандрівники, що відвідали Венесуелу, залишаються в захваті від цієї країни. Ще дуже довго вони згадують ласкаві води Карибського моря, розкішні пляжі, величні гори. Популярністю у туристів Венесуела користується і завдяки м'якому клімату. У цій країні можна відпочивати, насолоджуючись теплим сонцем, круглий рік.

чудова Венесуела

Готелі і транспорт

Детальніше про відпочинок у Венесуелі і інших країнах можна в путівнику, а ми зупинимо увагу тільки на головних деталях. Отже, венесуельські готелі мають стандартну п'ятизіркову класифікацію. Відпочивальників радує якісний рівень сервісу, низька вартість номерів.

Що стосується транспорту, мандрівники у Венесуелі можуть пересуватися на:

  • потягах;
  • автобусах;
  • маршрутних таксі;
  • поромах.

Брати в цій країні напрокат машину - дороге задоволення. За користування транспортним засобом вам доведеться платити десь 70 доларів в добу.

Відпочинок

Поспішаючи ознайомитися з перерахованими тут венесуельськими пам'ятками і весело провести час, туристи насамперед відвідують місто Меріда. Звідти пролягають сотні туристичних маршрутів. З Меріди, наприклад, ви можете відправитися оглядати водоспади Салто-Укайма, Салто-Ача, Салто-Гуадіма і Салто-Галондріна.

Відвідавши Венесуелу, обов'язково з'їздіть в Каракас - її столицю. Там знаходиться безліч ботанічних садів, музеїв колоніального і сучасного мистецтва. А ще Венесуела відома своїми національними парками. Найпопулярніший з них - Ель-Авіла. Названий парк на честь однойменної гори, що відділяє Каракас від Карибського моря.

Улюбленим місцем відвідування туристів є острів Маргарита - кращий курорт республіки. Він відомий своїми розкішними пляжами. Маргарита - місце, де можна приймати сонячні ванни і насолоджуватися різними видами активного відпочинку. Острів також притягає любителів шопінгу, адже є зоною безмитної торгівлі.

Кухня

Венесуелі є чим порадувати любителів кулінарних досліджень. Там можна спробувати смачні фруктові пироги, різні супи, салати. Венесуельці, готуючи більшість блюд, використовують рис, спеції, картоплю, банани. З напоїв вони віддають перевагу каві, рому і гарячому шоколаду.

Головне місце в кухні цієї країни займають блюда з риби. У меню місцевих ресторанів можна побачити форель, морських окунів, групперів. У Венесуелі можна навіть замовити суп з піраній.

Що стосується десертів, тут в шані суниця з вершками, пироги, випічка, цукерки.

Немає коментарів:

Дописати коментар