пʼятницю, 16 серпня 2019 р.

Тренд на самостійність: цікава статистика зі світу туризму

Українські і білоруські туристи все більше вважають за краще подорожувати самостійно, стали частіше відвідувати сайти туристичної спрямованості, а їх загальна кількість незмінно росте, стверджує статистика. На тлі зниження інтересу користувачів до пакетних турів росте попит на онлайн бронювання готелів і купівлю авіаквитків.
цікава статистика зі світу туризму

Більше 70% загальної кількості людей отримують інформацію про туризм з мережі інтернет. І це стосується не лише пізнавального читання про далекі країни: сервіси в інтернет, що дозволяють онлайн в зручній формі підбирати продукти, що цікавлять користувачів, набирають все більшу популярність.

Самостійний відпочинок - це економно

Люди не люблять переплачувати. У зв'язку з цим так звані тури, що горять, мають особливу популярність: згідно із статистикою, більше половини людей полюють саме за ними. Самостійний пошук дає можливість не переплачувати турагенту за путівку швидкого вильоту.
Число туристів, подорожуючих самостійно, продовжує збільшуватися. Головна причина цьому - бажання заощадити. Користувачі купують окремо квитки і самостійно бронюють житло, при цьому далеко не завжди бронюються готелі.
На цікавих туристичних напрямах деякі вважають за краще взагалі не підбирати житло заздалегідь, а займатися цим на місці. Як правило, винайняти квартиру або будинок у приватників не складає труднощів, а вартість такого житла істотно відрізняється на користь економії грошей туриста.
У зв'язку із зростанням популярності туризму, росте і кількість сайтів в інтернет, присвячених туризму. Темпи зростання складають в середньому 20 рік. При цьому перші місця без особливих змін рік від року продовжують займати сайти найбільших туристичних компаній і операторів. Наприклад, ви зможете без зусиль забронювати і купити квитки на будь-які напрями, що цікавлять вас.

Немає коментарів:

Дописати коментар