понеділок, 20 квітня 2015 р.

Дома у Новій Ризі

Зараз Нова Рига заробила собі прекрасну репутацію і її популярність росте все більше. Купити, продати, побудувати - усі ці дії є трендом в Новій Ризі. Елітні котеджі, дома в Новій Ризі - це мрії, які можуть утілитися в реальність. Чому? Усе дуже просто, оскільки популярність зараз набирає свої оберти, то ціни на будинки ще не встигли злетіти до небес. І нині найвигідніше вкласти гроші в нерухомість цього напряму.

Дома у Новій Ризі


Достоїнства напряму Нова Рига:

  • Шосе. Відсутність пробок із-за шести смуг на дорозі і грамотно побудованого проекту. У результаті час від центру Москви до вашого заміського будинку займе до 30 хвилин. Це шосе є кращим в Росії. Це підтверджують і фахівці, і власники автомобілів. Плюсом також є обмеження руху по шосе вантажних автомобілів.
  • Екологія. Краса природи дозволить вам насолоджуватися і радіти життям. У районі розташовані прісні водосховища. Спокійна водяна гладінь відверне вас від метушні міського життя. У річці Істра можна порибалити, а увечері приготувати на свіжому повітрі юшку. Риби в річці достатня кількість, оскільки фахівці стежать за популяцією риби. Краса могутніх лісів зачаровує з першого погляду. Тут місцевість прекрасно підійде для любителів полювання і збору грибів. А найголовніше, що регіон є екологічно чистим.
  • Престиж. Таунхауси в Новій Ризі почали конкурувати з Рубльовкою. І в найближчому майбутньому прогнозують, що ціни на земельні ділянки в новому напрямі виростуть в геометричній прогресії. Тому, це дуже вигідні інвестиції, особливо на цьому етапі.
  • Архітектура. Проектуванням цього селища займалися фахівці вищої категорії. Вони прийняли в уваги усі помилки, які були допущені при будівництві аналогічних селищ, у тому числі і Карбованці. Краще всього ці помилки ощутимы в період проживання. Грамотне проектування - ця величезна гідність цієї місцевості. Враховувалися усі потреби для життя за містом. Проїхавши по Новій Ризі, ви відразу відчуєте, що знаходитеся в елітному селищі, оскільки скрізь витриманий єдиний стиль в архітектурі.
Усі ці показники підтверджують, що удома на Новій Ризі є ідеальним рішенням для придбання нерухомості в заміському селищі. Будьте першими серед знайомих, хто придбає собі котедж на вигідних умовах. Виберіть для своєї сім'ї вподобану віллу і інвестуйте в нерухомість Новорижского напряму.

Немає коментарів:

Дописати коментар