понеділок, 20 квітня 2015 р.

Поїздка в Латвію: де зупинитися

З усіх країн Прибалтики Латвія є самою відвідуваною європейською державою, яку щороку відвідують туристи з усіх куточків світу. Відпочинок в Латвії - це, передусім, комфорт, якісний сервіс і сприятливий клімат. Після того, як прибалтійські країни відокремилися від СРСР, кількість відпочиваючих росіян, жителів Білорусі і України різко скоротилася, проте останнім часом ситуація почала мінятися. Практично усе узбережжя це компактної країни, населення якої складає 2.26 млн. чоловік, омивається водами Ризької затоки. Узбережжя порізане маленькими затоками, пом'якшувальними вітер і хвилі. По приїзду в цю країну, вам не доведеться проходити період акліматизації, оскільки кліматичні умови м'які, а в повітрі коштує сосновий аромат.

Поїздка в Латвію


Практично усі сучасні готелі, готелі і готельні будинки реконструйовані або відремонтовані завдяки тому, що були викуплені відомими світовими мережами. Більшість тризіркових готелів в Латвії відповідають четырехзвездочным готелям в Європі. Великі готелі пропонують своїм відвідувачам номера від "туркласса", що досягають рівня 4-5 зірок. Останніми роками на території Латвії практикується відкриття невеликих готелів, апартаментів і будинків коттеджного типу, проживання в яких пропонується за дуже доступними цінами. Вартість проживання в готелях варіюється залежно від місцерозташування. Мінімальна ціна - 30 євро в добу за номер.

Особливо затребувані серед туристів путівки в санаторії курортного міста Друскінінкай, а також тури по пам'ятках Риги і відомий курорт Юрмала. Прославилися такі готелі як Amber Spa 5*, а також 4-х зірковий Jurmala Spa. Багато хто віддає перевагу саме цим готелям унаслідок відсутності мовних бар'єрів і відносно невисоких цін при високій якості сервісу.

Зачіпаючи тему шопінгу в Латвії, слід зазначити, що магазини в країні працюють з 10 ранку до 19 вечора без перерв. Як правило, воскресіння - вихідний день. Якщо ви плануєте купити щось в якості подарунка родичеві або другу, Латвія славиться виробами з бурштину, кераміки і дерева, шоколадними цукерками, а також ризьким бальзамом.

Мабуть, найпопулярнішим готелем в країні вважається Radisson Blu Hotel, що належить великій мережі готелів, які розташовані на території різних країн. Цей п'ятизірковий готель знаходиться в Ризі і пропонує гостям комфортабельні номери і такі послуги як spa -процедуры, пральня і прокат авто.

Немає коментарів:

Дописати коментар