пʼятницю, 16 лютого 2018 р.

Ласкаво просимо в Кенію!



Кенія не дивлячись на екваторіальне розташування країни, клімат Кенії субекваторіальний. Вночі температура може опускатися до 6-10 З, а на горі Кенія круглий рік лежить сніг.
Середні температури взимку(січень) 14-27 З, влітку(липень) 14-28 С.
Кенія
Впродовж року в Кенії бувають два сезони дощів: з початку листопада по кінець грудня(короткий) і з початку квітня по кінець червня(тривалий).
Дощі не впливають на свободу пересування по країні.

Основний туристичний сезон починається в січні і лютому, оскільки жарка і суха погода цієї пори року найбільш приємна. І в цей же час величезні зграї диких птахів злітаються до озер Східно-африканської долини розломів.
Кращий час для відвідування країни - липень, серпень і вересень.
З 01 липня по 31 жовтня - цей час для відвідування:
  • ·         Куточків дикої природи;
  • ·         Культури;
  • ·         Фотосафарі;
  • ·         Активних пригодницьких турів, треккинга;
  • ·         Заповідників птахів;
  • ·         Пляжного відпочинку і водних видів спорту;
  • ·         Проведення Весілля і медового місяця;
  • ·         Конференцій, зустрічей і корпоративних заходів;
  • ·         Екскурсійних турів.

 Прекрасна природа, а також мережа комфортабельних готелів і парків розваг - тут є все, щоб зробити відпочинок в Кенії незабутнім: національні парки, ліси з каменю, морські парки, природні заповідники з дивовижною флорою і фауною, археологічні пам'ятники, перлинні піщані береги, коралові рифи, легкий бриз, що шелестить в зелених верхівках пальм, іскристі коктейлі і прекрасна кухня.
Кенія знає толк в м'ясних блюдах. Одно з найвідоміших кенійських блюд - "Ньяма чома", що в перекладі означає 'смажене м'ясо'. Основне, і улюблене Кенією, блюдо - угали, густа каша з кукурудзяного борошна.
М'ясо дичини стає усе більш популярним в Кенії. Поласувати їм можна в одному з найвідоміших ресторанах Кенії, який називається "Carnivore", в перекладі - "хижак". Немало також ресторанів вегетаріанської і індійської кухні.
У ресторанах Найробі можна спробувати кухні різних народів : корейське барбекю і французьку "Nouvelle Cuisine", ефіопський хліб инжера і традиційна печеня, гамбургери і гострі індійські блюда. Тут кожен знайде кухню за смаком або відкриє для себе нові ласощі. Кенія - ідеальне місце для відпочинку!
Найпопулярніші місця в Кенії серед туристів - це невинні пляжі, національні парки і заповідники, музеї, історичні пам'ятники і зміїні парки.
Дике сафарі
Кенія - земля нескінченної різноманітності дикої природи. Кожен вересень дощі приносять життя на поля заповідника Маасай Маару, і рівнини оголошуються гуркотом копит півтора мільйонів диких тварин, мігруючих на північ.
Кенію називають будинком "великої п'ятірки"(лев, носоріг, леопард, слон і буйвіл). Кенія - краще місце на усьому континенті, де можна побачити цих прекрасних тварин в їх природному місці існування. У країні налічується 59 національних парків, заповідників і приватних заповідників з лісами та долинами, кожен з яких таїть для мандрівника безліч надзвичайних, захоплюючих відкриттів.
Пляжне сафарі
Східний кордон Кенії - це блакитна смуга океану, захищена рифами. Берегова лінія країни схожа на ніжну тропічну ідилію м'яких білих пісків, каменів, блакитної води і бездонного неба. Темп життя на узбережжі розмірений і неквапливий. Недалеко від пляжу шумлять ліси, де живуть рідкісні види птахів і бродять стада слонів.
Спортивне сафарі
Кенія - країна спортсменів.
Її назва стала синонімом спортивної майстерності і успіху. Кенія незмінно завойовує золоті, срібні і бронзові медалі на Олімпійських іграх і інших міжнародних змаганнях.
У Кенії налічується 38 полів для гольфу, проводяться різні спортивні заходи, наприклад, змагання по регбі, бої биків, кінні скачки, тенісні турніри, міжнародні вітрильні регати і саме видовищне у світі мото-сафари по пересіченій місцевості.
Особливе сафарі
У Кенії знайдеться розвага для кожного. Неважливо, наскільки незвичайні можуть бути побажання у мандрівника, тут він зможе утілити їх в життя, будь то спостереження за птахами, історичні дослідження, або, наприклад, купання з дельфінами. Кенія - країна необмежених можливостей.

Немає коментарів:

Дописати коментар