пʼятницю, 3 жовтня 2014 р.

Екскурсії і розваги в Токіо

Приголомшливий, такий, що широко розкинувся Токіо є одним з самих найбільших і густонаселених міст у світі. Заснований він був в XV столітті і за світовими мірками вважається досить молодим містом. Японська столиця за свою історію пережила безліч руйнівних землетрусів, пожеж, війну, поміняла свою особу, ім'я. Одна відмітна особливість японців - природа, що дбайливо охороняється, тут будь-який клаптик землі засаджується жителями міста, перетворюючись на самий прекрасний газон, крихітний ставок або заповідник. Завдяки цій національній рисі японцям вдалося зберегти більшість храмів, будівель і історичних пам'ятників, розосереджених по усій території японської столиці і країни.

розваги в Токіо

Якщо вам приведеться побувати в Токіо, неодмінно відправтеся на пізнавальну екскурсію, а російські гіди, з якими ви зможете на сайті, в цьому вам допоможуть. Екскурсія по японській столиці і її околицям відкриє вам справжній, колоритний і самобутній Схід, сяючий неймовірно яскравими фарбами, де медитативно-первісне існування сплітається воєдино з високими технологіями.


Основні пам'ятки Токіо, міста, що є візитною карткою, - це Імператорський палац, оточений живописним садом, Tokyo Tower - телевежа з оглядовим майданчиком, храм Мейдзи, храм Асакуса - один з самих прадавніх і головних буддійських храмів Токіо, прекрасні сади у японському стилі Hamarikyu, Korakuen і Rikugien. У екскурсійну програму варто включити і відвідування чайної церемонії, також цікаво буде побувати в районах Харадзюку і Омоте-сандо, які є центом моди і дизайну, втім, усі пам'ятки Токіо навряд чи можна перерахувати. До речі, не дивлячись на те, що японська столиця вважається дуже дорогим містом, тут є безліч місць і подій, куди можна потрапити абсолютно безкоштовно.

Немає коментарів:

Дописати коментар