пʼятницю, 3 жовтня 2014 р.

Унікальний екологічний туризм на Галапагоських островах

Екосистема островів Галапагосу серйозно постраждала від втручання людей, браконьєрства і безмовного туризму. Але, незважаючи на ці, зусилля природоохоронних організацій здобули результат: екотуризм почав активний розвиток.

еко-готель на Галапагоських островах

Еко-готель Red Mangrove організовує програми для круїзів, які б охоплювали відразу декілька островів : Ісабела, Санта-Круз, Флореана. Цей маршрут дозволить повністю насолодитися місцевою фауною і флорою, а також познайомитися з тваринним царством архіпелагу. Ще Чарльз Дарвін під час своєї кругосвітньої подорожі досліджував багатий тваринний світ Галапагоса.



Red Mangrove Галапагос - це чи не найпрекрасніше місце для дайвінгу у світі. Еко-курорт пропонує поплавати разом з морськими левами, пінгвінами, скатами, дельфінами і рифовими акулами. Готель Red Mangrove один з найперших почав повторно використовувати стічну воду, фільтрувати воду і застосовувати систему альтернативного енергозабезпечення. Кому цікава еко-мебель, як в цьому готелі, можна розглянути меблі в Тулі як варіант. Завдяки цьому зелений туризм на островах став ще більше екологічним.

Під час перебування на Галапагосі можна побувати на Дослідницькій станції Дарвіна, в якій проживає остання із слонових черепах. Черепасі більше ста років і ось вже сорок з них тривають, на жаль, безуспішні пошуки самиці, з якою самотня тварина могла б продовжити життя свого майже вимерлого виду. Учені і екологи обіцяють щедру винагороду тому, хто зуміє знайти для Самотнього Джорджа подругу, яка, цілком імовірно, може знаходитися на одному з островів архіпелагу.

Немає коментарів:

Дописати коментар