вівторок, 3 листопада 2015 р.

Як відпочити в Трускавці взимку?

Хоча основна маса відпочивальників вважає за краще приїжджати в Трускавець в теплий період року, взимку тут теж можна відмінно відпочити, заразом і поправивши своє здоров'я. Курорт унікальний по своїх можливостях.


Тут і первозданна природа, і воістину цілюще повітря - нічого дивовижного, що відпочинок в Трускавці такий популярний серед населення багатьох держав. Досить один раз побачити гірські вершини, покриті снігом, і вам обов'язково захочеться сюди ще раз повернутися.

Яка природа цього краю?

Природа Трускавця вражає своїми гаями і дібровами, віковими деревами. Тут можна просто гуляти по алеях, дихаючи чистим гірським повітрям, і насолоджуватися навколишніми видами. Хвойні дерева не втрачають своєї пишної зелені навіть взимку, тому їх величний, покритий білим снігом вид гармонійно вписується в місцеві пейзажі. Та і архітектура курорту відповідно навколишній природі. Тут дуже дбайливо відносяться до традицій і своєї древньої історії.

Сюди треба їхати обов'язково з фотоапаратом, кількість зроблених вами на пам'ять знімків буде таким, що просто вражає.

Як в Трускавці відмічають свята?

Спробуйте дістати путівку в Трускавець на зимові свята. Вони тут особливі, їх улаштовувачі прагнуть щоб то не було підтримувати істинний дух традицій. Сама природа дозволяє перетворити свята на справжню чарівну казку.
Кожен пансіонат і санаторій намагається організувати святкування так, щоб їх постояльцям було цікаво і весело:
  • організовуються святкові гуляння, в яких ви самі можете взяти участь;
  • проводяться різні розважальні заходи, відповідно до місцевих традицій.


Кожен санаторій в Трускавці має власний сайт, і ви можете упізнати умови приїзду і проживання. Як бачите, взимку місто зовсім не завмирає, тут вирує життя, даруючи гостям естетичну насолоду. Навколишня атмосфера курорту заряджає усіх приїжджих енергією і здоров'ям.

Немає коментарів:

Дописати коментар