понеділок, 2 листопада 2015 р.

Як вибрати автомобільну майстерню

У багатьох випадках нам доводиться їхати в маловідомий автосервіс. Це відбувається по цілому ряду чинників. Може вийти з ладу машина при поїздці в інший населений пункт, ваш автомобільною сервіс приймає по графіку, а відремонтувати машину треба терміново, ви по якихось чинниках відмовилися від послуги своєї автомайстерні і так далі. Не сприятливий вибір автомобільної майстерні може привести до складнощів з автомобілем. Усім хочеться, щоб був автосервіс якісний і швидко могли відреагувати на ваше прохання.
автомобільна майстерня

Як же не помилитися з вибором? Кращими радами стануть відгуки товаришів і рідних про майстерню, що цікавить. Якщо ж таких немає, то добре б звернути увагу на зовнішній вид автомобільної майстерні. Класний сучасний зовнішній вигляд в сервісі, як і в квартирі, формує меблі, тільки це сталеві меблі для майстерні. У такій майстерні буде ремонт автомобіля виконаний якісно і швидко, а ви залишитеся задоволеними і знову сюди повернетеся, а доки вам лагодять авто навіть є можливість відпочити з розслабляючою кавою.
Якщо у вузлі уздовж стіни навалені старі автозапчастини, бочки, всілякий інструмент, то це саме за себе натякає про те, що майстерні власник не серйозно має відношення до своєї справи і не піклується про свої перспективи. У слюсарній кімнаті мають бути норми чистоти. Заборонені калюжі з налитою олією, покриті брудом і кіптявою підйомники і стіни. У якісному автомобільному сервісі на стаціонарних місцях повинні стояти спеціальні верстаки.

Це взагалі норма для добротних автомайстрів стежити за своїм місцем і чистити його від бруду після робочого тижня. Нормальний верстак оснащений висувним ящиком, де мають бути всілякі інструменти. Запчастини і матеріали лежать в закритих ящиках, а не валяються на показі. Виключенням можуть бути перфоровані панелі, які ставлять на слюсарний верстаки, для зберігання інструменту, який увесь час застосовується в години роботи. Тільки тоді технічне обслуговування автомобіля буде зроблено на вищому рівні. У автомобільному сервісі, де добре побудований робочий процес, слюсар не втікає за все ключами від підйомника до машини. Для цього в сервісі мають бути візки для інструментів, де зберігається головною набір слюсаря. При застосуванні інструментальних візків в рази прискорюється час капремонту, отже, ваша машина буде полагоджена швидше.

Немає коментарів:

Дописати коментар