понеділок, 23 лютого 2015 р.

У Краснодарському краю почали просування нового виду туризму - олімпійського

У кінці січня в Краснодарському краю був узаконений новий вид туризму - олімпійський. Річ у тому, що в регіональний закон вирішили внести декілька змін, які виділили додатковий туристичний напрям, пов'язаний з ознайомленням туристів з об'єктами Зимової Олімпіади 2014 року, що знаходяться на території краю.

олімпійський туризм

Відмітимо, що велика їх частина розташована в місті Сочі або недалеко від нього. Тому немає нічого дивного в тому, що відпочинок в Сочі почав користуватися небувалою популярністю у жителів Росії. Багато хто хоче не лише поніжитися на яскравому сонечку і викупатися в теплому морі, але також поглянути на місця, де наші спортсмени вигравали золоті медалі під час олімпійських ігор минулого року.

Розробники цих поправок в закон упевнені, що ці зміни зможуть підвищити дохід від продажу авіабілетів та експлуатації олімпійських об'єктів, що знаходяться в Сочі, і допоможуть в підтримці стабільно високого турпотока в регіоні.

"Олімпійським вважатиметься той вид туризму, в якому основний акцент зроблений на ознайомленні із спортивними спорудами, зведеними в Краснодарському краю для проведення Олімпійських ігор 2014 року", - відмітив Сергій Сомко, керівник крайового департаменту олімпійської спадщини.

Варто відмітити, що саме вищезгадана організація займеться контролем і спостереженням за виконанням зміненого закону. Глава департаменту повідомив, що за останній час в Сочі були проведені більше десятка різних заходів, велику частину яких вдалося зв'язати з олімпійськими об'єктами міста.

Немає коментарів:

Дописати коментар