неділю, 28 вересня 2014 р.

Єднання з природою на еко-курорті Barefoot at Havelock

Цікавий еко-курорт Barefoot at Havelock розташувався на острові Хавелок Андамани, пляж якого, під назвою "пляж №7", визнаний кращим пляжем Азії.

курорт Barefoot at Havelock

Готель оточений лісом з дерев падаук і тика з одного боку і практично безлюдним пляжем з іншого. З цієї причини ті, хто відвідує курорт, почувають себе нібито відрізаними від зовнішнього світу і цивілізації. Екотуризм тут повністю не підтримує зв'язків з сучасним світом: тут не працюють мобільні телефони і Інтернет, немає засобів масової інформації. Тут видається ідеальним відпочинок для тих, хто шукає самотності і єднання з природою.



Еко-готель має у своєму розпорядженні вісімнадцять бунгало, які побудовані в тропічному стилі тільки з природних матеріалів.

Ресторан еко-курорту спеціалізується на індійській і континентальній кухні. Усі інгредієнти для блюд здобуті екологічним шляхом.

Також зелений туризм тут надає усім відвідувачам дивну можливість зайнятися пірнанням з трубкою і зробити прогулянки по джунглях з бердінгом і спостереженням за іншими представниками флори. Устаткування можна узяти в готелі, а потім відправитися на пляж №7 або ж через ліс пройти до Блакитної бухти.

Тут можливі тривалі екскурсії, під час яких ви зможете досліджувати підводний світ островів.

1 коментар: