пʼятницю, 25 жовтня 2019 р.

Різноплановий туризм України


Основну масу туристів Україна приймає з Росії, Білорусії, Молдови та інших суміжних країн східно-європейського напрямку. Крім того, туризм України також цікавить туристів зі Сполучених Держав Америки, Німеччини, Ізраїлю та інших країн світу. Для туристів тут є умови для активного відпочинку, скелелазіння і гірськолижного спорту, є пляжні та оздоровчі курорти, а крім того передбачена багата програма для мандрівників, які цікавлять археологічні пам'ятки України, культурне і релігійну спадщину.

Курорти України

М'які кліматичні умови в Україні сприяють розвитку рекреаційних послуг. Сьогодні курорти України є моря, береги, водосховища, річки і озера з лісовими масивами і свіжим чистим повітрям з високою вологістю і насиченим киснем.

У країні діє близько 45 курортів, відомих далеко за межами країни. У літні періоди затребувані морські курорти, тоді як взимку серед туристів популярний Буковель, Драгобрат та інші закарпатські гірськолижні курорти.Деякі їдуть за історичними місцями України, такими, як Львів, туристичний Івано-Франківськ та Луцьк.

Гірськолижні курорти України

З настанням зими і першим снігом любителі зимового активного відпочинку намагаються виділити час, щоб покататися на лижах і насолодитися красою зимової природи. Гірськолижні курорти України пропонують траси будь-якої складності і високоякісний, розрахований на будь-який бюджет. Курорти Львівської, Івано-Франківської, Закарпатської та інших областей України завжди готові прийняти гостей.

Лікувальні курорти України

Справжнім порятунком при багатьох хронічних хворобах можуть стати лікувальні курорти України. Найвідомішими курортами є Трускавець, Моршин, Миргород та Хмільник. Крім того популярністю користуються пансіонати та санаторії Закарпатської області, де чисте повітря і сприятливі кліматичні умови в поєднанні з правильно підібраною терапією здатні творити чудеса.

Тури України

Чи варто говорити про те, що Україна багатогранна країна і за одну поїздку неможливо її відчути, хоча є великий шанс раз і назавжди закохатися в цю країну і її людей. Найпопулярніші тури України охоплюють міста мільйонники, такі як Київ, Одеса і культурна столиця України - Львів, Івано-Франківськ. Туризм по країні можливий, як в бюджетному варіанті - на автобусі, так і з індивідуальним гідом, на широку ногу. Подивитися і послухати, а також здивуватися є чому, можна подивитись океанаріум в Одесі, сходити в оперний театр у Харкові.

Відпочинок в Україні

Україна молода європейська держава, де створені всі умови для якісного відпочинку, будь то активний спорт, відвідування визначних пам'яток, оздоровлення або проста поїздка до моря. Відпочинок на Україні можна комбінувати, чергуючи відвідування пам'яток з оздоровчими процедурами, активним туризмом або загорянням на пляжі.

Пляжі України

Кожен санаторій, база або пансіонат має свою пляжну зону. Крім цього, якщо ви вирішили подорожувати самостійно, то безкоштовні пляжі України є в кожному курортному місті і селищі, де ви можете безперешкодно розташовуватися і відпочивати, отримуючи сонячні ванни і купаючись в морі, річці або озері.

Готелі України

В країні готельний бізнес представлений досить широко. Обласні можуть запропонувати туристу як фешенебельні готелі України з кількома зірками, так і хостели, для бюджетних туристів або студентів.

Транспорт України

З усіма областями країни налагоджено транспортне сполучення. Ви можете вибрати найбільш зручний для вас транспорт України і подорожувати по країні на поїзді, в літаку, в автобусі, автомобілі, або віддати перевагу подорожам по водних просторах.

Немає коментарів:

Дописати коментар