суботу, 1 лютого 2014 р.

La Manga Club - кращий гольф-курорт Іспанії.

Із справжнього хет-трика начал свій новий, 2014, рік La Manga Club, додавши до усіх своїх численних регалій і нагород звання кращого гольф-курорта в Іспанії. Шикарний комплекс, що розташувався в Мурсії, на південному сході Іспанії, третій рік підряд отримує звання кращого туристичного об'єкту із споживчої точки зору - так вирішило переважну більшість читачів британського видання "Сучасний гольфист". Результати голосування продемонстрували високий інтерес до La Manga Club з боку британських прихильників туризму, які все частіше вибирають іспанський курорт, як місце свого відпочинку.




Як відмітив директор гольф-клубу, Гарі Силкок : "Бути удостоєним звання кращого гольф клубу, тим більше третій раз підряд - це прекрасне досягнення і величезна честь".

Головними чинниками, La Manga Club, що забезпечили, перемогу над іншими претендентами, стали такі критерії, як: школа гольфу (одна з кращих в Іспанії), а також приголомшлива інфраструктура, що включає п'ятизіркові ресторани, готелі і можливість займатися іншими видами активного відпочинку.

Не випадково курорт є основним місцем проведення різних змагань, а в 2013 році кількість гольф-турниров тут виросла на 20%. Інфраструктура курорту дозволила провести La Manga Club Іспанський Міжнародний любительський турнір і Ecco Tour Winter Series. У планах хазяїв клубу - відкриття Академії, яка повинна стати першою у своєму роді в Іспанії.

Немає коментарів:

Дописати коментар