четвер, 15 січня 2015 р.

Прогноз погоди в Нігерії по місяцях на Січень, Лютий і Березень

Погода в Нігерії в січні представлена в температурній таблиці і у відгуках туристів. Нігерія знаходиться на території Західної Африки, держава є одним з найбільших на усьому континенті Африки, з найбільшою кількістю населення. На усій території держави знаходиться близько 6 міст, які мають населення зверху одного мільйона чоловік. Столицею Нігерії є Абуджа - одне з найрозвиненіших міст в країні, що є економічним, політичним і культурним центром держави.

погода у Нігерії

Політичний устрій країни досить складний, оскільки на території держави мають право існувати різні партії, що характеризує Нігерію як багатопартійну республіку, в той час, як існуюча демократична партія стоїть біля керма влади досить міцно. Туристам слід уточнити основні положення законодавства, а точніше, що не дозволено робити на території Нігерії туристам, щоб уникнути нерозуміння з місцевими жителями і владою.
Клімат Нігерії субекваторіальний мусонний. Клімат досить вологий, тому складно назвати Нігерію посушливою державою. Середньорічний показник температури повітря завжди тримається на відмітці в +25°З, що говорить про те, що і влітку, і взимку температура повітря в Нігерії долинна тепла і комфортна. На півдні Нігерії самим смажимо місяцем вважається квітень, а на півночі країни найжаркішими є місяці з березня по червень, в ці місяці температура повітря може досягати свого значення в +30+32°С. А в серпні випадає найбільша кількість опадів за рік. Із-за проливних дощів, температура повітря знижується, і погода стає прохолоднішою. В середньому за рік випадає близько 1000 - 1400 мм опадів. Іноді на території Нігерії можуть виникати різкі перепади температури від +40°З днем і до +10°З вночі. Погода в Нігерії в лютому: Абуджа 35°C

Немає коментарів:

Дописати коментар