неділю, 28 вересня 2014 р.

Еко-готель в Словенії: найперший і самий екологічний

В оточенні Юлійских Альп знаходиться перший в Словенії еко-готель. Цей еко-курорт розташувався зблизька Триглава, єдиного нацпарка країни, недалеко від Бохинського озера.

Еко-готель в Словенії

У регіоні заповідника створені усі умови для сімейного відпочинку, який може тривати круглий рік. Екотуризм тут процвітає. На схилах гір до квітня лежить сніг, а коли настає тепло, природою можна насолоджуватися з повітря на параплані або стрибаючи з парашута. Також можна вивчати підводний світ або вирушати в піші або кінні походи і подорожувати на велосипеді в горах.



Екотуристу: в Татарстані, звичайно, такого еко-готеля доки немає, але є затишний маленький готель "Пуліха". Знаходячись в 40 км від Казані, цей міні-готель пропонує справжній екологічний відпочинок на незайманій природі річки Свіяга і острова Свіяжск.

Еко-готель Bohinj Park підтримує зелений туризм, тому трепетно відноситься до природних ресурсів. За це вона отримала Green Globe - сертифікат за застосування передових новинок екотехнологій. Еко-готель має власну свердловину (430 м глибини) і за допомогою теплового насоса використовує енергію, яку пропонують підземні джерела. Цю енергію використовують для нагріву води, яка використовується в системі опалювання. Також взимку гарячу воду використовують для обігріву підлог, а влітку енергія геотермальних джерел використовується для грат, що охолоджують.

готель Bohinj Park

Bohinj Park може запропонувати басейни, стінки для скелелазіння, спа-салони, музичні печери і багато інших розваг для любителів екологічного туризму.

Немає коментарів:

Дописати коментар